Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط‌زیست خراسان رضوی، حجت الاسلام نصرالله پژمان‌فر در بازدید از پارک طبیعت پردیسان مشهد با اشاره به اینکه با هرگونه تصرفات و تعرضات به طبیعت به جد مقابله خواهیم کرد، افزود: اکوسیستم‌های طبیعی و حیات جاری در طبیعت به‌عنوان سرمایه‌های ارزشمند کشور نیازمند توجه و نگهداری برای نسل آتی است و این موضوع اهمیت حفاظت را دوچندان می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی ضمن گلایه از برخی طرح‌های توسعه‌ای مغایر با اصول حفاظت محیط‌زیست، برای حمایت همه‌جانبه از طبیعت و محیط‌زیست استان اعلام آمادگی کرد.

واگذاری پروژه توسعه زون تفرجگاهی پارک طبیعت پردیسان به بخش خصوصی

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست خراسان رضوی در ادامه با مروری بر تاریخچه ایجاد و توسعه کمربند سبز و معرفی اقدامات زیرساختی در پارک طبیعت پردیسان، از چالش‌های محیط‌زیستی در خصوص حفظ و نگهداری این تنفس گاه حساس در کلان‌شهر مشهد مقدس سخن گفت.

تورج همتی افزود: سازمان حفاظت محیط‌زیست بر اساس بند ظ ماده 38 قانون برنامه ششم توسعه، پروژه توسعه زون تفرجگاهی پارک طبیعت پردیسان را به بخش خصوصی دارای صلاحیت، واگذار خواهد کرد. 

وی در ادامه ضمن اینکه حمایت رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی از تخصیص عوارض آلایندگی به محیط‌زیست را خواستار شد، به‌ضرورت تعریف طرح‌هایی برای تقویت تنفس گاه‌های مشهد مقدس به‌عنوان بزرگ‌ترین کلان‌شهر زائرپذیر اشاره کرد و گفت: به‌عنوان دستگاه ناظر و برای حفظ منابع ارزشمند طبیعی، اجازه هیچ‌گونه تغییر کاربری در عرصه پارک پردیسان و دیگر عرصه‌های طبیعی تحت مدیریت محیط‌زیست را نخواهیم داد. 

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست خراسان رضوی به مباحثی همچون معافیت از هزینه‌های دادرسی در خصوص دادخواست‌های محیط‌زیستی، تخصیص اعتبارات ملی برای ادامه روند مدیریت و نگهداری از فضای سبز پارک، تسهیل در اجرای پروژه انتقال پساب از شهرک صنعتی طوس به این پارک باهدف آبیاری فضای سبز و همسوسازی سایر دستگاه‌های اجرایی استان برای انتقال نمایندگی مالکیت عرصهٔ یادشده به حفاظت محیط‌زیست استان اشاره کرد و خواستار طرح مباحث در کمیسیون اصل نود و پیگیری در مجلس شورای اسلامی شد. 

مرتضی مرجانی مدیر اداره کمربند فضای سبز شهرداری مشهد نیز در ادامه مطلب ضمن اشاره به اینکه اختصاص وسعت ۳۲۰۰ هکتاری در حومه شهر مشهد به فضای سبز ، به معرفی طرح تفصیلی توسعه این کمربند و معضلات و موانع اجرای طرح پرداخت.

انتهای پیام/ 70042

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی نماینده مردم مشهد و کلات حجت الاسلام نصرالله پژمانفر محیط زیست پارک طبیعت پردیسان پارک طبیعت پردیسان حفاظت محیط زیست فضای سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۶۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده پلنگ در منطقه سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست چهارمحال‌وبختیاری از مشاهده یک نفر پلنگ برای دومین بار در منطقه حفاظت شده سبزکوه خبر داد.

سعید یوسف‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال وبختیاری با اشاره به مشاهده یک نفر پلنگ در منطقه سبزکوه، اظهار کرد: مأمور یگان حفاظت محیط‌زیست استان حین گشت و کنترل در منطقه حفاظت‌شده سبزکوه موفق به ثبت تصویر یک قلاده پلنگ ایرانی شد.

وی افزود: این تصاویر توسط محیط‌بان ملک‌آرا خلیل طهماسبی در منطقه حفاظت شده سبزکوه ضبط شده است و دومین ثبت پلنگ در منطقه حفاظت شده سبزکوه و اولین ثبت در سال‌جاری است.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به اینکه پلنگ ایرانی، گونه در خطر انقراض جهانی است، افزود: گونه پلنگ در رأس اکولوژیک قرار دارد و حفاظت از آن به معنای حفاظت از کل زیستگاه است.

یوسف‌پور تصریح کرد: در حال حاضر ۴۳۲ گونه جانوری در مناطق حفاظت شده استان ثبت شده است که از این تعداد، ۴۶ گونه از مجموع پستانداران به شمار می‌روند.

وی اضافه کرد: از مجموع گونه‌های در معرض خطر نیز تاکنون چهارگونه شامل بالابان، کرکس مصری، اردک سر سفید و پلنگ ایرانی در مناطق حفاظت شده چهارمحال‌وبختیاری به ثبت رسیده است.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به منطقه حفاظت شده سبزکوه، تاکید کرد: منطقه حفاظت‌شده سبزکوه با مساحت بیش از ۵۱ هزار هکتار، زیستگاهی ارزشمند با تنوع زیستی غنی و منحصر به فرد در چهارمحال‌وبختیاری است که در ۱۵۰ کیلومتری مرکز استان و ۳۰ کیلومتری شهر لردگان و در شهرستان‌های کیار و بروجن قرار گرفته است.

یوسف‌پور گفت: زیست‌بوم ویژه، تنوع گیاهی، وجود دره‌های عمیق و جنگل‌های بلوط و کوه‌های زاگرس، بهترین شرایط را برای زیست گونه‌های جانوری مانند پلنگ، کل و بز وحشی، خرس قهوه‌ای و دیگر جانداران در این محدوده تحت مدیریت حفاظت محیط‌زیست فراهم کرده است.

وی خاطرنشان کرد: در چهارمحال‌وبختیاری یک اثر طبیعی ملی، یک پارک ملی، یک پناهگاه حیات‌وحش و شش منطقه حفاظت‌شده وجود دارد که در مجموع حدود ۱۵ درصد مساحت این استان را در برمی‌گیرند.

پیش از این نیز، حضور پلنگ ایرانی در مناطق حفاظت شده چهارمحال‌وبختیاری توسط محمدرضا احمدی مسئول منطقه حفاظت شده سبزکوه در سال‌جاری ثبت شده است و پیش‌بینی می‌شود حضور پلنگ در دیگر مناطق حفاظت شده استان نیز به ثبت برسد.

کد خبر 751110

دیگر خبرها

  • ملاقات مردمی رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با هدف رسیدگی به مشکلات
  • ضرورت تغییر رویکردهای محیط زیستی در مسیر توسعه دریامحور
  • ملاقات مردمی رییس سازمان حفاظت محیط زیست با هدف رسیدگی به مشکلات
  • اصفهان قطب مدیریت پسماند در کشور است
  • حفاظت از حیات وحش، رسالت همه ایرانی‌ها
  • کاندیداهای حوزه انتخابیه ری به بررسی مشکلات شهر پرداختند
  • عوارض آلایندگی کارخانه سیمان پردیس به مردم برسد
  • توسعه پایدار بر مبنای حفاظت محیط زیست صورت گیرد
  • هنیه در گفتگو با النخاله: هرگز از مواضعمان کوتاه نخواهیم آمد
  • مشاهده پلنگ در منطقه سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری